Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek

“Ik wil Niet meer”

Je vraagt je af of het normaal is dat je anders met je bonuskinderen omgaat

Je voelt je uitgeblust en moe

Je zit niet op één lijn met je partner in de opvoeding

Je wilt meer rust, harmonie en energie

Je wilt verandering, maar je weet niet hoe

Je wilt financiële duidelijkheid

Toen ik net bonusmoeder werd, worstelde ik met mijn rol in ons gezin en de diepgaande conflicten raakten me diep. Ik voelde me vaker buiten gesloten en ik wist niet hoe ik ermee om moest gaan. Maar ik wist dat ik door moest, want de liefde was er wel. Ik zocht hulp. Na talloze cursussen, boeken, seminars, persoonlijke gesprekken én ervaringen (als kind van gescheiden ouders en nu zelf als bonusmoeder) heb ik de dynamieken onderzocht en concrete strategieën en tools ontdekt om het bonusouderschap beter te begrijpen en jouw rol aan te pakken. En die deel ik graag met jou zodat je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden. 

DIT KUN JIJ BEREIKEN:

Waarom deze cursus?

Deze cursus is gemaakt om anderen in vergelijkbare omstandigheden te ondersteunen en hen de tools en inzichten te bieden die ik zelf heb verworven, en waarmee ons gezin naar een gelukkige harmonie toe is gegroeid. 

Als ik de cursus mag omschrijven in twee woorden is dat zelfliefde en begrip. 

Zelfliefde zodat jij een positieve mindset mag krijgen en behouden. En begrip om met een concreet stappenplan ervoor te zorgen dat je alle neuzen dezelfde kant op gaan wijzen binnen jullie gezin.  

In de cursus gaan we hier samen actief mee aan de slag, zodat jij het niet helemaal alleen hoeft te doen, en je concrete voorbeelden krijgt die je kunt implementeren in je gezin. 

 

Hoe is de cursus Opgebouwd?

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Het is een combinatie van theoretische kennis, praktische tools en begeleiding om je te ondersteunen op je reis naar een gelukkiger samengesteld gezin. Je krijgt toegang tot videolessen, werkbladen en reflectieve oefeningen die je helpen de geleerde concepten in de praktijk toe te passen. Je krijgt bij de cursus: 

* EEN WERKBOEK

Je krijgt er een digitaal werkboek bij om de opdrachten in te maken t.w.v. 50 euro.

* VIDEO’S
De video’s zullen ongeveer 5 uur trainingsmateriaal inhouden t.w.v. 500 euro.

* BONUS

Je krijgt een GRATIS LIVE ticket voor de toonschaal lezing! 

* LIVE SESSIE
Je krijgt een live groepssessie met mij waarin je vragen kunt stellen, en waarin we elkaar ondersteunen in het proces!

Ben jij klaar voor meer harmonie in je gezin?

  • In de cursus leer je, in je eigen tempo, hoe je jouw positie kunt versterken binnen je gezin.
  • Je krijgt alle basisprincipes die nodig zijn voor een stabiel gezin te runnen. 
  • Na afloop van de cursus heb je de tools om met meer vertrouwen het gezin te runnen.
  • Hiermee ga je van onzekerheid en/of stress dat vaker gepaard gaat met een (nieuw) samengesteld gezin naar een meer harmonieuze en liefdevolle huishouding, waarin jij je meer gewaardeerd zal voelen.
  • Je hele gezin zal hier profijt van hebben! 

yes, Ik doe mee!

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Of je nu net begint aan je samengestelde gezinsavontuur of al een tijdje onderweg bent, deze cursus is geschikt voor iedereen die haar vraagstukken rondom het samengestelde gezin wil oplossen. En als je het toch niks vindt, kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen.

Dit zeggen anderen over mij

Frequently asked questions

Het bekijken van de video’s zal ongeveer 4 à 5 uur in beslag nemen. De video’s zijn onbeperkt beschikbaar. Daarnaast krijg je een werkboek met oefeningen. Daaraan kun je zo lang werken als je zelf wilt.

Het zijn oefeningen en tools die ik zelf ook heb gedaan en nog steeds gebruik. De tijd die ik hiervoor neem is verschillend. Soms een hele avond, en soms even snel in 10 minuten.

Daarnaast is er nog een bonus. Deze is LIVE en neemt een hele avond in beslag. Een super informatieve leerzame avond!  Dus reken voor de cursus ongeveer 8 tot 9 uur. Het kan zijn dat dit nog enigszins verandert, aangezien de cursus nog niet helemaal is uitgegeven. 

De cursus is gemaakt op een videoplatform en wordt aangevuld met een PDF-werkboek. Dit werkboek is te downloaden vanuit het platform. Je krijgt toegang tot de cursus door in te loggen met een inlogcode en gebruikersnaam, die je per e-mail ontvangt zodra de cursus van start gaat.

De cursus is bedoeld voor alle bonusmoeders, ongeacht geslacht of leeftijd. Deze cursus is gemaakt voor iedereen die zich aangesproken voelt. Ik heb echter rekening gehouden met zowel bonusmoeders die net bij het gezin zijn gekomen als bonusmoeders die al langer deel uitmaken van het gezin. Ik geloof dat de cursus waardevolle basisinformatie biedt voor iedereen, maar ik richt me specifiek tot de bonusmoeders in de cursus.

Dan krijg je je geld terug. Als je ons binnen 14 dagen na aankoop een mail stuurt, storten wij met liefde je investering terug.

Als jij werkzaam bent als coach of als relatietherapeut en het draagt bij aan jouw zakelijke doelen dan zou ik dat zelf met een gerust hart doen 😊.

Je kunt hem nu volgen! De eerste LIVE sessie is 6 november 2023, dus als je nog mee wil doen kan dat en kun je meedoen met deze live sessie ronde! 😊 Wanneer je betaling is gedaan, krijg je de inlog van de cursus automatisch in je mailbox toegestuurd. 

Save the Planet!

Get 20% off your first order!